Τον ήθελε, τον παίρνει και (ξανά) ντύνεται στ’ ασπρόμαυρα ο Λουίζ Φελίπε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Μπούσης προανήγγειλε νωρίτερα την μεταγραφική βόμβα του ΟΦΗ που έδειξε εξαρχής πως ότι στόχο βάζει τον πετυχαίνει και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule πρέπει να θεωρείται δεδομένη και οριστική η επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού. Η αποστολή στην Πορτογαλία και το κλείσιμο του deal.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ με πρωινή ανάρτηση του έβαλε φωτιά στον κόσμο της ομάδας θέλοντας να μοιραστεί την χαρά του μαζί με τους φιλάθλους και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο Μιχάλης Μπούσης “φωτογράφισε” τον Λουίζ Φελίπε που πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του club!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις που να τελειώσουν την υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού που ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος για την επίθεση του ΟΦΗ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του εδώ και αρκετό καιρό. Στον ΟΦΗ φούλαραν τις διαδικασίες τα τελευταία 24ωρα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο Μηνάς Λυσάνδρου βρέθηκε την Παρασκευή στην Πορτογαλία πραγματοποιώντας ταξίδι – εξπρές όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κλείνοντας την μεταγραφή του Λουίζ Φελίπε έχοντας από την πρώτη στιγμή ως σύμμαχο τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που ήθελε να επιστρέψει στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Η θέληση και η επιθυμία του ΟΦΗ να φέρει τον Βραζιλιάνο ξανά στην Κρήτη και αυτήν την φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2024 έφερε τις ραγδαίες εξελίξεις και ο Λουίζ Φελίπε επιστρέφει στο Ηράκλειο για να γίνει μόνιμος κάτοικος της πόλης.

Η μεταγραφή του Λουίζ Φελίπε αποδεικνύει και την ισχυρή θέληση του οργανισμού να στηρίξει τον Βάλντας Νταμπράουσκας μέχρι εκεί που δεν πάει με την ιδιοκτησία και την διοίκηση να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν έχοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook