Έχασε από Ολυμπιακό, ΠΑΟ – κέρδισε τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O OΦΗ έχασε τα “παιχνίδια της φωτιάς” από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όμως μέσα από την περιπέτεια του Πολυχρόνη Βεζυρίδη κέρδισε έναν τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια…

Μπορεί την ομάδα να την βρήκε το “κακό” με τον “Βέζυ”, όμως μέσα από αυτήν την ατυχία που χτύπησε τον 38χρονο γκολκίπερ και τον ΟΦΗ, η ομάδα βγήκε κερδισμένη καθώς βρήκε έναν τερματοφύλακα που τα επόμενα χρόνια μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης έκανε “τρακαρισμένο” ντεμπούτο κόντρα στον Άρη την προηγούμενη Κυριακή και συνέχισε πιο δυναμικά κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο 23χρονος γκολκίπερ του ΟΦΗ ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του ΟΦΗ αφού φρόντισε να αποβάλει και το τρακ του πρωτάρη.

Και έφτασε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν δεδομένο ότι όσο έπαιρνε παιχνίδια στα πόδια του θα γινόταν ακόμα καλύτερος αλλά είναι δεδομένο ότι και ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε ότι θα πραγματοποιούσε τόσο καλή εμφάνιση, μόλις στην 3η του εμφάνιση στην Σούπερ Λιγκ.

Κόντρα στους “πράσινους” είχε μια εξαιρετική επέμβαση κερδίζοντας κατά κράτος τον Κλέιτον στο τετ α τετ με τον Βραζιλιάνο μέσο του Παναθηναϊκού ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν “αφεντικό” σε όλες τις εξόδους του δείχνοντας σιγουριά στις ενέργειες του.

Και αν μη τι άλλο, εκείνοι που πρέπει να χαμογελούν είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ που είδαν ότι κέρδισαν έναν τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια μιας και ο Σαχσανίδης είναι μόλις 23 χρονών ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook