Ψηφίστε το χρώμα της 3ης εμφάνισης του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν και βοηθήστε άτομο που το έχει ανάγκη!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Πρωτοτυπεί για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε πως ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει το χρώμα της 3ης του εμφάνισης για την επόμενη σεζόν με ένα καπάκι. Τα καπάκια που θα μαζευτούν θα διατεθούν για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για κάποιον που το έχει ανάγκη!

Μετά την επιλογή του συνθήματος στο πούλμαν της ομάδας, ο ΟΦΗ ζητάει για ακόμα μία φορά την γνώμη του κόσμου του. Με στόχο την ανακύκλωση πλαστικών, αλλά και την βοήθεια σε έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη, ο ΟΦΗ δίνει τρεις επιλογές στον κόσμο για το χρώμα της 3ης εμφάνισης της νέας σεζόν. Τα χρώματα που μπορεί να διαλέξει ο κόσμος είναι γαλάζιο, λαχανί και κεραμιδί – βυσινί, με την επιλογή των χρωμάτων να γίνεται από έναν συγκεκριμένο κατάλογο της Puma. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η ομάδα δεν θέλει να επαναλάβει χρώμα που έχει χρησιμοποιήσει και τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανάρτηση του ΟΦΗ αναφέρει:

Φέρε από σήμερα και μέχρι τις 5/3 τα καπάκια σου στο COSMOS x OFI Crete FC Store (Καντάνου 70) και διάλεξε το χρώμα της 3ης εμφάνισης της ομάδας μας για τη σεζόν 23/24!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

Α. Ψήφισε με ένα καπάκι το χρώμα της 3ης εμφάνισης, ρίχνοντάς το στο δοχείο με το χρώμα της επιλογής σου.

Β. Έχεις επιπλέον καπάκια; Ανακύκλωσε στο ταμείο.

Με τα καπάκια που θα μαζευτούν αγοράζουμε αναπηρικό αμαξίδιο για κάποιον που το έχει ανάγκη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook