Κασμερίδης στο Gentikoule: «Εγώ δείχνω με την στάση μου ότι είμαι Ομιλίτης»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξης Κασμερίδης με δηλώσεις του στο Gentikoule τονίζει ότι ουδέποτε είχε και έχει σκοπό να βλάψει τον ΟΦΗ περιμένοντας παράλληλα από την Δ.Ε. της ΠΑΕ να δείξει με πράξεις ότι επιθυμεί την λύση του προβλήματος.

Ο Σερραίος γκολκίπερ έφυγε από τον ΟΦΗ –ή έστω με τον τρόπο που άξιζε στην 10χρονη παρουσία του στην ομάδα- ωστόσο στην πιο κρίσιμη περίοδο της φετινής περιόδου ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι «βάζει πλάτη» στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Τόσο με την στάση του όσο και με την συμπεριφορά του δείχνει ότι ουδέποτε ήθελε να βλάψει τον ΟΦΗ και να του δημιουργήσει πρόβλημα σχετικά με την αδειοδότηση του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο «Κάσμε» μιλώντας στο Gentikoule επιβεβαιώνει τα παραπάνω λόγια και τονίζει: «Εγώ δείχνω με την στάση μου αν είμαι Ομιλίτης και αν αγαπάω τον ΟΦΗ». Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές μεταξύ της Δ.Ε. και του Αλέξη Κασμερίδη ώστε να λήξει οριστικά το θέμα της οφειλής των 78.000 ευρώ που υπάρχουν από το 2010(!).

Ωστόσο όπως λέει και ο ίδιος «εγώ θα την βάλω την υπογραφή μου και δεν θα αποτελέσω πρόβλημα για την αδειοδότηση. Όμως περιμένω και από τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν πράξη όλα όσα μου είπαν. Εγώ σκέφτομαι την ομάδα και δεν το δείχνω με λόγια αλλά με πράξεις».

Ως γνωστόν, ο 26χρονος γκολκίπερ εισέπραξε χθες το ποσό των 13.000 ευρώ κάνοντας πίσω ώστε ο ΟΦΗ να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εγγυητική, κάτι που αποδεικνύει ότι μπορεί να έφυγε από την ομάδα ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον σύλλογο που πέρασε 10 χρόνια από την ζωή του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook