Παράπονα από τους παίκτες στον Μιχαλόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παράπονα τους προς τον Χρήστο Μιχαλόπουλο για το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει σοβαρές διαβεβαιώσεις για το πως θα εξοφληθούν εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στην συνάντηση που είχαν πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης – μαζί με τον Σήφη Κορωνάκη – όπου τους συνέστησε να κάνουν υπομονή ζητώντας τους παράλληλα να υπογράψουν τα έγγραφα των διακανονισμών για την αδειοδότηση.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στην συζήτηση που είχαν, ζήτησαν “σταράτες κουβέντες” και αλήθειες από τα μέλη της Δ.Ε. αλλά και διαβεβαιώσεις για τον τρόπο που θα πάρουν τα χρήματα τους τονίζοντας ότι “έχει εξαντληθεί η υπομονή μας. Εδώ και καιρό ακούμε τα ίδια λόγια”. Έπειτα από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και πλέον το Σάββατο θα περιμένουν όλοι τις εξελίξεις με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε αναμονή των υπογραφών από τους παίκτες της ομάδας.

 

Ένταση προκλήθηκε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ όταν ο νέος προεδρεύων την Δ.Ε. Χρήστος Μιχαλόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους υπομονή με αποτέλεσμα εκεί να αντιδράσουν έντονα και να απαντήσουν «εξαντλήθηκε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook