Με νέο λουκ κόντρα στον Αστέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην τελευταία τους προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι οι παίκτες του ΟΦΗ. Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστόπουλος. 

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδος, υπάρχει στο πίσω μέρος όλων στον ΟΦΗ και κυρίως στον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να δώσει κάποιες ανάσες σε μερικούς από τους παίκτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής, ο 54χρονος τεχνικός αναμένεται να αφήσει εκτός 11αδας τους Μάντζιο, Παπουλή, Ταυλαρίδη προκειμένου να είναι έτοιμοι 100% στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι τρεις παραπάνω αλλαγές σε συνδυασμό με τις δεδομένες απουσίες των Χόρχε Λόπεζ, Μπούρμπου που είναι τιμωρημένοι, όλα προϋποθέτουν μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, δεν υπολογίζεται ο Μποντόρενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Μίρνες Σίσιτς που υπολογίζεται κανονικά.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 15:15 στο αθλητικό κέντρο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών της ομάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλοςθα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή.

Η αποστολή του ΟΦΗ  θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις  17:20 θ αναχωρήσει για την Αθήνακαι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη Τρίπολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook