Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Βεζυρίδη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακοινώθηκε η κλήση σε απολογία του Πολυχρόνη Βεζυρίδη με την Σούπερ Λιγκ να τον καλεί να δώσει το παρόν στην Πειθαρχική Επιτροπή το μεσημέρι της Πέμπτης όπου κατηγορείται ότι έχει κάνει χρήση κοκαΐνης!

Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον 38χρονο γκολκίπερ του ΟΦΗ καθώς εφόσον η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον κρίνει ένοχο τότε μπορεί να τον τιμωρήσει ακόμα και με 2 χρόνια αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που μπορεί να σημαίνει και την αποχώρηση του από την ενεργό δράση!

«Σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις  26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό. Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA» αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook