Μέγα πάθος από παίκτες και κόσμο για την πρόκριση στον τελικό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μεγάλο πάθος και διάθεση περιμένουν παίκτες και κόσμος του ΟΦΗ τον σημερινό μεγάλο ημιτελικό (7.00 LIVE Gentikoule) με τον Ολυμπιακό στο “Γεντί Κουλέ” που αναμένεται κατάμεστο ώστε να σπρώξει την ομάδα στην ιστορική πρόκριση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος κράτησε “κλειστά χαρτιά” στην χθεσινή – τελευταία – προπόνηση δίχως να φανερώσει τις προθέσεις του για την σημερινή αναμέτρηση αν και είναι δεδομένο ότι δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ήδη από χθες το βράδυ, ο Σήφης Κορωνάκης έκανε ψυχολογικές “ντόπες” στους ποδοσφαιριστές που προετοιμάζονται ψυχολογικά για την σημερινή αναμέτρηση. Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την σημερινή αναμέτρηση, όλα δείχνουν ότι ο Σαχσανίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ταυλαρίδης – Γεωργίου και στα άκρα οι Γαλανόπουλος, Πίτσος.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Τζόρντι Λόπεζ και στην επίθεση οι Παπουλής, Μάντζιος με τους Σίσιτς, Ζορμπά να διεκδικούν μια θέση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook