Σαχσανίδης στον Athletic Radio 104,2: «Δεν πίστευω τίποτα από όσα λένε για τον Πολυχρόνη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Φίλιππος Σαχσανίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεγάλη εμφάνιση του ΟΦΗ στον χθεσινό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα του στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ είπε αρχικά ότι: “Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε πως πήγαμε καλά και μπορούσαμε να περάσουμε. Ο Ολυμπιακός  έκανε τις φάσεις όμως εμείς ήμασταν καλοί και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει μια φάση ένα γκολ στο 80′. Στο 2ο παιχνίδι, σήμερα, κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να περάσει η ομάδα. Είχαμε και κάποια προβλήματα με κάποια σφυρίγματα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την  προσπάθεια μας αλλά και απογοητευμένοι που δεν περάσαμε”.

Αναφερόμενος στην περιπέτεια του Πολυχρόνη Βεζυρίδη απάντησε λέγοντας ότι: “Εγώ δεν πιστεύω τίποτα για αυτόν τον άνθρωπο από όσα λέγονται. Δεν έχει δώσει ποτε το δικαίωμα. Δεν νομίζω στα 38 του να έκανε κάτι τέτοιο”.

Τ’έλος, για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, ο 23χρονος γκολκίπερ του ΟΦΗ τόνισε “ο ΟΦΗ κάθε φορά  που παίζει πρέπει να κερδίζει και ειδικά τώρα, στην αυλαία του πρωταθλήματος . Είναι θέμα δικό μας και θέλουμε να αφήσουμε μια καλή γεύση για εμάς και τον κόσμο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook