Σε κρίσιμο «σταυροδρόμι» ο ΟΦΗ – στις 2 Μαΐου οι εκλογές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την Τετάρτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης και πλέον αναμένονται εξελίξεις (;) σε όλα τα ζήτηματα που απασχολούν τον σύλλογο εν όψει της επόμενης περιόδου.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο “σταυροδρόμι” όπου πλέον το μέλλον του είναι αβέβαιο και χρειάζεται πλήρη στήριξη από όλες τις προσπάθειες προκειμένου η επόμενη μέρα να μην είναι ακόμα χειρότερη από αυτές που έχει ζήσει ο σύλλογος!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ εξέτασαν και ανέλυσαν την οικονομική κατάσταση της εταιρείας καθώς και τη πορεία του θέματος της αδειοδότησης.
Επιπλέον τα μέλη της Δ.Ε. ομόφωνα αποφάσισαν την προκήρυξη έκτακτης γενικής συνέλευσης για τις 2-5-2012 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.
Θέματα της Γ.Σ. είναι:
1) Ενημέρωση και απολογισμός της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ για το χρονικό διάστημα από 4-1-2012 έως και την ημέρα δειξαγωγής της γενικής συνέλευσης.
2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους ή παραστατικά απόκτησης μετοχών) στο ταμείο της εταιρείας ή στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά έγγραφα, πέντε ημέρες πριν από την ημέρα  της Γ.Σ.
Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. θα γίνονται δεκτές έως και πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης.