Νοκ άουτ ο Πίτσος – μέσα ο Σίσιτς για τον Παναιτωλικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό καθώς ο Μηνάς Πίτσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στην σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ενώ επιστρέφει ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες έπειτα από 7 στείρες αγωνιστικές που ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει το τρίποντο! Εκτός έμειναν ακόμα ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης καθώς και ο Βεζυρίδης.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό θα έχει και συγκινησιακό χαρακτήρα για τον Γιώργο Γεωργίου αφού όπως έγραψε χθες το Gentikoule αναμένεται να είναι το τελευταίο του 33χρονου αμυντικού με την φανέλα του ΟΦΗ καθώς είναι τιμωρημένος στα ματς με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ετοιμάζει αλλαγές στην 11αδα με τον Παναγιώτη Ζορμπά να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ενώ αρκετές πιθανότητες έχει και η χρησιμοποίηση του Μποντόρ αντί του Τζόρντι Λόπεζ.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται πολλές εκπλήξεις με τον Σαχσανίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μπούρμπος, Γεωργίου, Σόουζα, Γαλανόπουλος που θα πάρει την θέση του τραυματία Πίτσου.

Στην μεσαία γραμμή όπου παίζεται μια θέση, είναι δεδομένη η χρησιμοποίηση των Κάλαϊτζιτς, Βερόν ενώ στην επίθεση εκτός του Ζορμπά θα παίξουν και οι Σίσιτς, Μάντζιος.

Αναλυτικα στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι εξής παίκτες:

Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Μποντόρ, Γεωργίου, Σίσιτς, Γαλανόπουλος, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook