Το μεγαλύτερο, αγωνιστικό, κέρδος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι ο Φίλιππος Σαχσανίδης που αναδεικνύεται στο μεγαλύτερο αγωνιστικό κέρδος που αποκόμισε ο ΟΦΗ από το φετινό πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα είναι ο «ρούκι» της χρονιάς για την ομάδα με τον 23χρονο γκολκίπερ να αρπάζει από τα «μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος αλλά και ο… Πολυχρόνης Βεζυρίδης (και εννοούμε μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πανιώνιο).

Ο «Σάχσα» μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας αλλά και της Σούπερ Λιγκ και παρά το γεγονός ότι δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό, έδειχνε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόταν καλύτερος.

Από  το «τρακαρισμένο» ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη, την καλή εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό, τις πολύ καλές επεμβάσεις του στο ματς με τον ΠΑΟ και το αποκορύφωμα των καλών εμφανίσεων φτάσαμε στην χθεσινή, εκπλήκτική, εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό όπου ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ.

Ο Σαχσανίδης έδειξε ότι έχει μπροστά του όλο το μέλλον ώστε να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ – που έχουν αποδειχθεί και γούρικα για πολλούς άλλους – και να γίνει η «κολώνα» της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Και αναμφίβολα, έτσι όπως πήγε το πρωτάθλημα, ο 23χρονος τερματοφύλακας είναι το μοναδικό κέρδος – αγωνιστικό – για τον ΟΦΗ μιας και αποτέλεσε τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που σαν πρωτοεμφανιζόμενος στην Σούπερ Λιγκ έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το πρωτάθλημα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook