Θετικά μηνύματα για Βεζυρίδη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θετικά μηνύματα προέκυψαν από την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του Πολυχρόνη Βεζυρίδη καθώς έπειτα από την έρευνα που έγινε βάσει και των εγγράφων του ΕΣΚΑΝ δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ ότι έχει κάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας!

Συγκεκριμένα, το έγγραφο του ΕΣΚΑΝ δεν αναφέρει πουθενά ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έχει κάνει χρήση αυτής της ουσίας αλλά αναφέρει ότι στο δείγμα του «βρέθηκαν μεταβολίτες» της. Και σύμφωνα με την ΦΙΦΑ αλλά και την WADA, η συγκεκριμένη ουσία δεν βρίσκεται στην λίστα των απαγορευμένων ουσιών.

Οι νομική του Πολυχρόνη Βεζυρίδη εξέφρασαν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους ενώ ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένη από τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση και όλοι εύχονται ότι αυτή η περιπέτεια που περνάει ο «Βέζυ» θα αποτελέσει μια κακή ανάμνηση.

Βεζυρίδης: «Είμαι σοβαρός άνθρωπος και οικογενειάρχης»
Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης στην απολογία του, για ακόμα μια φορά, επανέλαβε ότι δεν έχει κάνει χρήση της συγκεκριμένης ουσίας όπως και ότι στην 20ετη καριέρα του δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά του για τέτοιου είδους παραμπτώματα.

Χαρακτηριστικά, ο 38χρονος γκολκίπερ είπε: «Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση τέτοιων ουσιών. Είμαι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης και έχω 2 παιδιά. Είμαι 38 χρονών, προσέχω που είμαι και τι κάνω. Ποτέ δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα γραφής στην μέχρι τώρα καριέρα μου».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ – που επίσης είναι κατηγορούμενη – εκπροσωπήθηκε από τον Ντίνο Μανταδάκη. Ο κύριος Μανταδάκης τόνισε ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον ΟΦΗ ενώ υπογράμμισε ότι «οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ δεν εμπλέκονται με ουσίες που έχουν σχέση με την αγωνιστική τους συμπεριφορά».