Άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού λόγω Σταυρακάκη – Κασμερίδη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η λύση δεν βρέθηκε από τις 27 Μαρτίου και ο ΟΦΗ απειλείται ξανά με υποβιβασμό λόγω των ενεργειών των Σταυρακάκη, Κασμερίδη που ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής.

Το πρώτο επεισόδιο του σήριαλ είχε παιχτεί στις 27 Μαρτίου όταν το πρωί της ίδιας ημέρας εκδικαζόταν η υπόθεση. Τελικά, οι Κασμερίδης, Σταυρακάκης έκαναν πίσω αφού πήραν 10.000 και 15.000 ευρώ με αποτέλεσμα να ζητήσουν την ματαίωση του δικαστηρίου.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα μπαράζ συζητήσεων μεταξύ του ΟΦΗ και των δύο ποδοσφαιριστών δίχως ωστόσο να βρεθεί η λύση. Οι Σταυρακάκης, Κασμερίδης ζητούσαν να τους καταβληθεί ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ έκαστος και ενώ από την πλευρά του ΟΦΗ τους ζητούσαν υπομονή και να αποσυρθούν από το δικαστήριο, εκείνοι δεν έκαναν πίσω.

Πλέον, το επόμενο επεισόδιο αυτής της υπόθεσης θα παιχτεί το πρωί της Τρίτης οπότε και θα εκδικαστεί η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ! Αν, οι δύο ποδοσφαιριστές κερδίσουν το δικαστήριο και δεν βρεθεί τρόπος καταβολής των χρημάτων ο ΟΦΗ απειλείται ακόμα και με ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ στην Δ’ Εθνική!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook