ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ο ΟΦΗ / Μεσημεριανό πάρτι-έκπληξη σε Ζορμπά, Μάντζιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποκαλύπτει το Gentikoule, το ποδοσφαιρικό τμήμα αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μια πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα όπου το μεσημέρι στήθηκε μια μικρή γιορτή και έκπληξη για τους Μάντζιο, Ζορμπά (αυτός το Σάββατο) που έχουν τα γενέθλια τους!

Όπως έγραψε νωρίτερα το Gentikoule, ο Μάντζιος συμπληρώνει σήμερα τα 29 του χρόνια ενώ ο “Ζορμπίνιο” είχε τα γενέθλια του το Σάββατο όπου “έκλεισε” τα 25 του χρόνια (γεν. 21/4/1987).

Ο Σήφης Κορωνάκης δεν τους ξέχασε, όπως το κάνει πάντα, και σήμερα το μεσημέρι προετοίμασε ένα μικρό… “παρτάκι” με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ της ομάδας προς… τιμήν των δύο εορτάζοντων! Ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Παναγιώτης Ζορμπάς δεν έκρυψαν την χαρά τους από το γεγονός ότι δεν… ξεχάστηκαν τα γενέθλια τους ενώ μόλις αντίκρισαν την έκπληξη συγκινήθηκαν αρκετά.

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ πήγε στο ξενοδοχείο με δύο τούρτες έχοντας προετοιμάσει αυτήν την έκπληξη που όπως είναι φυσιολογικό ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ώστε η ομάδα να κλείσει με νίκη το πρωτάθλημα!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook