Σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Γυναικών με την Ουκρανία!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η Εθνική Ελλάδας των γυναικών υποδέχεται σήμερα στις 17:00 την Ουκρανία στο «Γεντί Κουλέ» σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται σήμερα στο Ηράκλειο την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας για τον 3ο όμιλο του Women’s Nations League. Η Ελλάδα βρίσκεται ουραγός στον όμιλο με 0 βαθμούς, κάτω από την Σερβία (6β.), την Πολωνία (6β.) και την Ουκρανία (0β.) και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Οι δύο Εθνικές ομάδες έχουν χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για τις προπονήσεις τους τις τελευταίες ημέρες, ενώ το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας, στο «Γεντί Κουλέ». Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 2, 3, 7Α, 7Β.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Αλέξανδρου Κατηκαρίδη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova (Novasports Start και youtube channel Novasports.gr) και σε live streaming από το www.epo.gr.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη (31/10), στο ίδιο γήπεδο και για την ίδια διοργάνωση, με την Ουκρανία να είναι η γηπεδούχος αυτή τη φορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook