Έκκληση Κορωνάκη σε Βατσινά, Σταυρακάκη και Κασμερίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σήφης Κορωνάκης με τηλεφωνική του παρέμβαση στον Αthletic Radio 104,2 έκανε έκκληση στον Φανούρη Βατσινά να δώσει στον ΟΦΗ τις επιταγές που πήρε από την Σούπερ Λιγκα αλλά και στους Κασμερίδη και Σταυρακάκη ζητώντας τους να μην καταδικάσουν τον ΟΦΗ.

Ο αντιπρόεδρος της  ΠΑΕ ΟΦΗ και Γενικός αρχηγός της ομάδας  τόνισε:

“Υπάρχουν δύο κατασχετήρια. Από Σούπερ Λιγκ και ΟΠΑΠ. O Φανούρης Βατσινάς έχει εισπράξει 300.00 ευρώ. Πήρε τις επιταγές του ΟΦΗ. Κάνω έκκληση να φέρει στην ομάδα τις επιταγές της Σούπερ Λιγκ. Είναι της ΠΑΕ ΟΦΗ. Δεν είναι δικές του. Αν αγαπάει τον ΟΦΗ να φέρει τις επιταγές. Πιστεύω οτι αγαπάει τον ΟΦΗ. Είναι θέμα επιβίωσης του σωματείου. Μην παίζουμε στην πλάτη του ΟΦΗ. Δεν ξέρουν τι τους περιμένει”

Για το δικαστήριο Κασμερίδη – Σταυρακάκη

“Επίσης κάνω έκκληση να μην καταδικάσουν τον ΟΦΗ οι Κασμερίδης και Σταυρακάκης. Τους εκλιπάρω. Αν θα εκδικαστεί η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ ΟΦΗ στο αυριανό δικαστήριο και οι δύο ποδοσφαιριστές κερδίσουν το δικαστήριο θα διαλύσει ο ΟΦΗ”.

Για τους παίκτες του ΟΦΗ

Ήρωες οι παίκτες του ΟΦΗ που έπαιξαν φέτος. Έσωσαν την παρτίδα και είναι 10μήνες απλήρωτοι. Θα δούμε τι θα γίνει με το ρόστερ φέτος. Ο Ταυλαρίδης πήρε άδεια για λίγες μέρες από τον κ. Μιχαλόπουλο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook