Αναβολή μέχρι τις 15 Μαΐου στην υπόθεση Κασμερίδη-Σταυρακάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακούφιση στις τάξεις του ΟΦΗ καθώς η υπόθεση των Κασμερίδη και Σταυρακάκη πήρε αναβολή για τις 15 Μαΐου και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάποιες ημέρες ακόμα στην διάθεση τους για την τακτοποίηση των οφειλών προς του 2 ποδοσφαιριστές.

Η στάση των δύο πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λήψη της απόφασης αυτής,καθώς αμφότεροι μετέφεραν στο δικαστήριο την πρόθεση τους να δώσουν μια ακόμη παράταση στην πλευρά του ΟΦΗ, ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ και να μπεί η ομάδα σε περιπέτειες.

Οι δύο παίκτες με την αντρίκια στάση τους καθώς κράτησαν των λόγο τους πως δεν θα τραβούσαν το σχοινι για να μην μπεί σε περιπέτειες η ομάδα, έδωσαν παράταση ζωής στην ομάδα, ωστόσο έκαναν σαφές πως αυτή η θετική στάση από την πλευρά τους είναι και η τελευταία και πως αν δεν τακτοποιηθούν μέχρι τις 15 Μαίου θα επιμείνουν στην ενέργεια της κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ.

Μέσα από την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, ο Αλέξης Κασμερίδης ζητάει να του καταβληθούν  36.000 ευρώ, ενώ ο Σταυρακάκης , 52.000 ευρώ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook