Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετά ανοικτά μέτωπα υπάρχουν στον ΟΦΗ με τον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών να ελοχεύει για την ομάδα.

Η ενδεχόμενη καθυστέρηση της επικύρωσης της βαθμολογίας καθώς υπάρχουν ανοικτά μέτωπα εγγυμονεί κινδύνους για τον ΟΦΗ. Στην Super League προσανατολίζονται την Δευτέρα να επικυρώσουν την βαθμολογία των 5 πρώτων θέσεων όπως είχε γίνει και πέρσι για να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ , ενώ η επικύρωση των υπόλοιπων θέσεων φαίνεται να καθυστερεί πράγμα που ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ έχει αρκετά μέτωπα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να καταβάλει 24.000 ευρώ στον  Καρακατσάνη. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ομάδα (-3β. Ήδη η ΕΠΟ έχει προειδοποιήσει τον ΟΦΗ) ενώ στον παίκτη μπορεί να επιδικαστεί και όλο το ποσό που είναι αρκετά μεγαλύτερο από τις 24.000 ευρώ που οφείλει ο ΟΦΗ. 

Ο Καρακατσάνης βέβαια δεν είναι ο μόνος κίνδυνος για τον ΟΦΗ καθώς ανοικτά παραμένουν τα μέτωπα με Ρούσεφ, Μπερτίν, Μπαρτζώκα, Χατζηνικολάου που έρχονται τις επόμενες ημέρες και ο ΟΦΗ πρέπει να βρεί χρήματα για να καταβάλει τις προβλεπόμενες δόσεις προς τους παίκτες αυτούς και τον πρώην τεχνικό της ομάδας. Αν καθυστερήσει θα έχει πρόβλημα, με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για κάθε περίπτωση να είναι κάτι περισσότερο από ορατός! Να σημειωθεί ότι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών αφορά τόσο το φετινό πρωτάθλημα, όσο και το επόμενο!

Ο ΟΦΗ χρειάζεται άμεσα οικονομικές λύσεις για να διευθετήσει τις υποθέσεις καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να μπαίνουν σε μια σειρά. Η νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 2 Μαίου, θα έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα να διαχειριστεί.

Όπως έγινε αντιληπτό από τα λεγόμενα του Σήφη Κορωνάκη στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, η νέα διοίκηση θα χρειαστεί άμεσα ένα ποσό της τάξεως των 500 χιλ. ευρώ, για να μπορέσει να διευθετήσει τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook