Έρχονται νέα “αγκάθια” για τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Εκτός από τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ που φαίνεται να έχουν ξεκινήσει τον δρόμο της προσφυγής, τον ίδιο δρόμο σκέφτεται να ακολουθήσει και ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Δεν έφταναν τα οικονομικά αγκάθια που ταλανίζουν τον ΟΦΗ αυτήν την εποχή, όπως τα ζητήματα με τους κινδύνους αφαίρεσης βαθμών, στην ομάδα έρχονται νέοι πονοκέφαλοι. Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ έχουν κάνει και επίσημα γνωστό στους ανθρώπους της Διοικούσας του ΟΦΗ ότι θα ακολουθήσουν τον δρόμο της προσφυγής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται να κινείται και ο Στάθης Ταυλαρίδης.  Και οι τρεις τους απουσιάζουν από τις προπονήσεις, με τον Ταυλαρίδη να έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα, ενώ οι δύο Ισπανοί, πήραν ρεπό… από την σημαία

Οι τρείς παίκτες οριστικά δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ, οι Ισπανοί για αγωνιστικούς λόγους (ο  Ζόρντι έχει και δυο χρόνια συμβόλαιο), ενώ ο Ταυλαρίδης φαίνεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με ομάδες που τον “περιτριγυρίζουν”, ενώ έχει κάνεις σαφές πως δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο 32χρονος, σε με συζήτηση με υψηλούς τόνους που είχε με τον πρόεδρο της Διοικούσας του ΟΦΗ Χρήστο Μιχαλόπουλο, του έκανε γνωστό  μεταξύ άλλων ότι η …επόμενη επικοινωνία  του με τους ανθρώπους του ΟΦΗ θα είναι μέσω… προσφυγής!

Στον ΟΦΗ υπάρχει μεγάλη ανησυχία πως οι τρεις παραπάνω παίκτες θα είναι μόνο η αρχή καθώς δεν αποκλείεται αν η ΠΑΕ δεν τακτοποιήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις οφειλές της να υπάρξει ένα κύμα προσφυγών.