Πάνοπλος και πανέτοιμος ο ΟΦΗ για την μάχη της ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ανάσα» δεν… προλαβαίνουν να πάρουν στον ΟΦΗ, αφού μια ημέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην Κρητική ομάδα δίνουν σήμερα (10 π.μ.) την μεγαλύτερη και την πιο σημαντική «μάχη» της φετινής περιόδου, αυτήν της αδειοδότησης. Μια «μάχη» που θα κρίνει και το μέλλον του συλλόγου, αφού η έγκριση του φακέλου του ΟΦΗ θα έχει ως αποτέλεσμα και την… επιστροφή της ομάδας εκεί που αξίζει, στην Σούπερ Λιγκ. Η προσπάθεια των δύο τελευταίων εβδομάδων έχει ως αποτέλεσμα και την πλήρη αναστροφή του κλίματος, ενώ η ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησε σε κίνηση ματ, προσλαμβάνοντας τον γνωστό δικηγόρο Πέτρο Καϊμακάμη, που εκπροσώπησε τον Πανιώνιο στην ίδια επιτροπή πριν από δύο εβδομάδες.

Η παρουσία του γνωστού, για την ενασχόληση του με το αθλητικό δίκαιο, δικηγόρου αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ, καθώς οι γνώσεις του, αλλά και το γεγονός ότι γνωρίζει αρκετά καλά τα «κατατόπια» στην ΕΠΟ, δίνουν στην ομάδα την αίσθηση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο κύριος Καϊμακάμης είχε συνεχείς συναντήσεις με τους νομικούς της ΠΑΕ ΟΦΗ (Μανώλη Φωτάκη, Ντίνο Μανταδάκη, Χρήστο Μιχαλόπουλο) και το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι άκρως θετικό για την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Παρών και ο Γιάννης Κουράκης
Παρών στην σημερινή διαδικασία θα είναι και ο Γιάννης Κουράκης, που αναμένεται να αποτελέσει και έναν από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο δήμαρχος Ηρακλείου, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, λόγω της χθεσινής έκρηξης του αυτοκινήτου του από άγνωστο, δεν δεχόταν κουβέντα ως προς το να μην βρεθεί σήμερα στο πλευρό της ομάδας.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κουράκης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της επιτροπής, μιλώντας ως πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, όπου θα τονίσει ότι ο ΟΦΗ αποτελεί μια βιώσιμη ΠΑΕ, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται και ο δήμος Ηρακλείου, που αποτελεί συμπαραστάτη και αρωγό του Κρητικού συλλόγου.

Επίσης αναμένεται να τοποθετηθεί και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, όπου θα υπερτονίσει την βιωσιμότητα που εκφράζει η ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ θα σταθεί και στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ διαθέτει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά κεφάλαια για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Παρόντες ακόμα θα είναι ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της Κρητικής ΠΑΕ, Αντώνης Κουτάντος, Γιώργος Αμπαρτζάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook