Χατζηκοσμάς στο Gentikoule: “Ιδανική επιλογή ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παίκτης που έχει “κλέψει” τις εντυπώσεις στα φιλικά του ΟΦΗ με Ρούβα και ΠΟΑ, ο Στέργιος Χατζηκοσμάς μιλάει στο Gentikoule για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κρήτη “στάζοντας μέλι” για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος είχε πάρει μια… “πρώτη γεύση” από το τι σημαίνει ΟΦΗ στο περσινό πρωτάθλημα παίζοντας ως αντίπαλος του στα πλέι οφ – παρωδία του Αυγούστου όπου μάλιστα στο μεταξύ τους παίχνιδι πέτυχε και το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ίσως η… μοίρα να του παίξει τέτοιο παιχνίδι που θα τον φέρει και στην Κρήτη προκειμένου να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” και την φανέλα με την ασπίδα! Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα φιλικά με τον ΠΟΑ και τον Ρούβα, ο Στέργιος Χατζηκοσμάς μιλώντας στο Gentikoule κρατάει χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας πως η καλύτερη εξέλιξη για την καριέρα του θα ήταν η μετακίνηση του στον ΟΦΗ.

Όπως τονίζει ο ίδιος “το να συνεχίσω στον ΟΦΗ θα ήταν το καλύτερο ενδεχόμενο και η ιδανική επιλογή για εμένα. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στην Σούπερ Λιγκ, με τεράστιο όνομα και πολύ κόσμο. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και θα παραμείνω στο Ηράκλειο μέχρι την Τετάρτη που είναι το φιλικό με τον Εργοτέλη. Για μετά δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και έχω στόχο να μπω και στην 11αδα. Ζω για το ποδόσφαιρο και το λατρεύω”.

Ο Ροδίτης αμυντικός μέσος είναι επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών, ο Διαγόρας έχει διαλυθεί από τον Γενάρη, και προσθέτει: “Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα. Κάποιες προπονήσεις μόνο και αυτές σε χαλαρούς ρυθμούς. Είχα μείνει λίγο πίσω και το τελευταίο διάστημα οι μοναδικές κανονικές προπονήσεις που έχω κάνει είναι με τον ΟΦΗ. Προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα μπορώ και πολύ καλύτερα”.

Όσον αφορά το πως βρέθηκε στην Κρήτη, ο 20χρονος μέσος εξηγεί… “Μου είπαν ότι θα γίνουν κάποιες δοκιμές και κάποιοι γνωστοί μου μίλησαν στον ΟΦΗ για εμένα και ήρθα στην Κρήτη” ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα: “Είμαι κοντά με όλους τους παίκτες που είναι πολύ καλά παιδιά. Ο Μηνάς Πίτσος μου είπε πως ότι τον χρειαστώ, να τον πάρω τηλέφωνο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό”.

Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει για τις αλλαγές του φετινού με τον περσινό ΟΦΗ: “Φέτος είναι καλύτερη ομάδα, έχει γίνει περισσότερη δουλειά και είναι λογικό να είναι καλύτερος από την Β’ Εθνική. Στην Σούπερ Λιγκ έκανε ένα πολύ ωραίο σύνολο και ο ΟΦΗ εκπλήρωσε από νωρίς τους στόχους του”. Τέλος για τις εντυπώσεις του από την Κρήτη λέει ότι “η Κρήτη είναι πολύ όμορφο νησί. Περνάω πολύ ωραία αλλά εμένα το μυαλό μου είναι μόνο στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook