Τελευταίες ζυμώσεις για να κατατεθεί η λίστα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mέσα στις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει η λίστα με τους παράγοντες που θα παραδοθεί προς έγκριση στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για να σχηματιστεί η νέα προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι επαφές συνεχίζονται ενώ τις εξελίξεις περιμένουν με αγωνία οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον. Ήδη αρκετοί παίκτες από τον ΟΦΗ έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων από την Super League,ωστόσο οι ίδιοι δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για λίγο ακόμα τον ΟΦΗ και στην συνέχεια να αποφασίσουν.

Οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα, για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν κρατούν ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους. ενώ στην ομάδα περιμένουν ακόμη κάποιες απαντήσεις. Οι διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ αναμένεται να “τρέξουν” από σήμερα και οταν ξεκαθαριστεί η λίστα θα παραδοθεί προς έγκριση στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για να σχηματιστεί η νέα προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ κάτι που πιθανόν θα συμβεί την Τρίτη.

Στον ΟΦΗ οι καταστάσεις πιέζουν καθώς χρειάζεται άμεση εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, καθώς πρέπει να καλυφθούν κάποιες άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook