Ευκαιρίες και δοκιμές στο φιλικό με τον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φιλικό με τον Εργοτέλη θα δώσει σήμερα ο ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γεντί Κουλέ και όχι στο ΒΑΚ όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει την ευκαιρία να δει και να τεστάρει αρκετά νέα πρόσωπα από τα τμήματα υποδομών. 

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία για ένα φιλικό ξεμούδιασμα απέναντι στον Εργοτέλη στο φιλικό που θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” στις 18:30. To ενδιαφέρον στο σημερινό φιλικό στρέφεται γύρω από τα πρόσωπα των νέων παιδιών που θα δοκιμαστούν από τα τμήματα υποδομών του ΟΦΗ και στοΝ Στέργιο Χατζηκοσμά, ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και λίγο καιρό στην ομάδα και αγωνίστηκε στα φιλικά με Ρούβα και ΠΟΑ, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Στο σημερινό φιλικό στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται και οι Μπρόκος και Γιαγκιόζης, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό μετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του και τους Κολιακουδάκη, Σκουτέλη, Παπαδιό και Μπολάκη οι οποίοι αγωνίζονται στην Κ2Ο της ομάδας και πιθανόν οι νεαροί παίκτες να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook