Καταθέτει τη λίστα στο Πρωτοδικείο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σχεδόν έτοιμη είναι η λίστα με τα ονόματα που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και θα αποτελέσουν την νέα Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στόχος της νέας Δ.Ε. θα είναι να διεκπεραιώσει σημαντικές τρέχουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ θα συγκροτηθεί το νέο προσωρινό διοικητικό σχήμα της κρητικής ομάδας με την τελική λίστα με τα ονόματα που θα την απαρτίζουν να κατατίθεται στο Πρωτοδικείο ίσως και σήμερα.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν θα αποτελείται από περισσότερα από επτά άτομα ώστε να είναι ευέλικτο και αποτελεσματικό στην δύσκολη αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας.

Στη νέα διοίκηση  του ΟΦΗ δεν θα είναι ο πρόεδρος της απερχόμενης Διοικούσας Χρ. Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασ. Ξημέρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου  Μαν. Κουμαντάκης , ο Γ. Χναράκης, ο Βαγγ. Αποστολάκης αλλά και ο κ. Αντώνης Κουτάντος.

Ο Σήφης Κορωνάκης μαζί με τον Κώστα Τουγλή θεωρούνται δύο σίγουρα μέλη, που ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση, που θα βρίσκονται στο νέο διοικητικό σχήμα όπως και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη που πιθανότατα θα είναι ο κ.Σπυριδάκης. Δύο ονόματα ακόμα έχουν “κλειδώσει” την συμμετοχή ενώ ακόμα δύο αναμένεται να κλείσουν απόψε ώστε να κατατεθεί η τελική λίστα στο Πρωτοδικείο.

Το έργο τους θα είναι δύσκολο αλλά υπάρχει αισιοδοξία οτι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα καταφέρουν. Όσοι συμμετάσχουν στην νέα Δ.Ε θα βάλουν άμεσα χρήματα με κύριο σκοπό να κλείσουν οι επείγουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook