Συγκροτείται σε σώμα η νέα Δ.Ε. του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εντός της ημέρας θα συγκροτηθεί σε σώμα η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ στις 18:00 θα έχουμε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο.

Στον ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστής της ομάδας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με όσους ασχολούνται με την ομάδα καθώς η νέα διοικούσα επιτροπή  έχει πολλή δουλειά μπροστά της και “ανοικτά” ζητήματα.

Η Δ.Ε. του ΟΦΗ θα έρθει σε συγκρότηση της σε σώμα σήμερα, ενώ άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς κάτι που αναμένεται να συζητηθεί στο Δ.Σ. της ομάδας. Σε προτεραιότητα μπαίνει η παραμονή του Νίκου Αναστόπουλου, στον οποίο θα προταθεί η επέκταση της συνεργασίας, αλλά με μείωση αποδοχών.Το μπάτζετ του ΟΦΗ αναμένεται να “ψαλιδιστεί” σημαντικά ενώ παραμένει άγνωστο τι  θα γίνει με αρκετούς παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για την νέα σεζόν.Στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία την απόφαση για την αδειοδότηση ενώ υπάρχουν και δικαστικές εκκρεμότητες και θέματα προσφυγών που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Ήδη την Τρίτη εκδικάζεται η υπόθεση των Σταυρακάκη και Κασμερίδη.Υπόθεση που θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της συνεδρίασης μιας και ο χρόνος πιέζει καθώς το πρωί της Τρίτης θα εκδικαστεί η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ που ζητούν οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Η υπόθεση είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 24 Απριλίου όμως τελικά ο ΟΦΗ πέτυχε την αναβολή της μέχρι τις 15 Μαΐου. Ως γνωστόν ο Αλέξης Κασμερίδης ζητάει να του καταβληθούν 36.000 ευρώ και οΣταυρακάκης το ποσό των 52.000.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook