Στην Δ.Ε. του ΟΦΗ προστέθηκε ο Μανόλης Συντιχάκης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προσθήκη ενός ατόμου θα έχουμε στην Δ.Ε. καθώς ένας παλιός γνώριμος, ο Μανόλης Συντιχάκης επιστρέφει στον ΟΦΗ και μάλιστα σε διοικητικό πόστο καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες του συλλόγου. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είχε υπηρετήσει την ομάδα και επί εποχής Βατσινά, έχοντας τότε το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Ο Σήφης Κορωνάκης ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε επαφές για να προστεθούν κάποια άτομα στην Δ.Ε. του ΟΦΗ, ζήτησε από τον παλαίμαχο άσσο να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται και εκείνος δεν αρνήθηκε.

Το νεοεισερχόμενο μέλος, θα αντικαταστήσει στο 7μελές Δ.Σ. τον Κυργιάκο Κυπριωτάκη, ο οποίος επέμεινε τελικά στην απόφαση του να μην αναμιχθεί στα διοικητικά του ΟΦΗ.

Στην συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, την θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Σήφης Κορωνάκης, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις από τα υπόλοιπα μέλη θα καλυφθούν τις επόμενες μέρες. Ο Σήφης Κορωνάκης εξουσιοδοτήθηκε να έλθει σε επαφή με τους Κώστα Σταυρακάκη και Αλέξη Κασμερίδη.

Στα μέλη της διοίκησης έγινε μια ανάλυση για τα πόσα χρήματα θα χρειαστούν για την ομάδα, τα οποία όπως φάνηκε είναι ιδιαίτερα αρκετά καθώς μέχρι τον Αύγουστο στα ταμεία της ομάδας πρέπει να μπουν κοντά στα 1,5 εκ. ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook