15νθημερη προθεσμία πήρε ο ΟΦΗ για Σταυρακάκη, Κασμερίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανονικά εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Κώστα Σταυρακάκη, Αλέξη Κασμερίδη ζητώντας – ωστόσο – από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού 15νθημερη προθεσμία για την ανακοίνωση της απόφασης προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση.

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν – και τώρα – την επιθυμία να δοθεί λύση ώστε να μην πάει η υπόθεση στα άκρα και δημιουργηθεί πρόβλημα με την εγγυητική του ΟΦΗ. Η πραγματικότητα είναι ότι έστω την ύστατη στιγμή, τόσο ο Κώστας Σταυρακάκης όσο και ο Αλέξης Κασμερίδης τάχθηκαν υπέρ του ΟΦΗ δίνοντας μια διορία στη νέα Διοικούσα της ΠΑΕ.

Οι δύο υποθέσεις εκδικάστηκαν με τον δικηγόρο του ΟΦΗ Ντίνο Μανταδάκη να εμφανίζεται καθησυχαστικός για την έκβαση τους ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Σταυρακάκης συναντήθηκε με τον Σήφη Κορωνάκη και ζήτησε νέα αναβολή προκειμένου να βρεθεί λύση.

Επίσης, αναβολή πήρε και η υπόθεση με τις επιταγές που είχαν δοθεί στο Νίκο Αναστόπουλο. Η Διοικούσα Επιτροπή έχει πλέον 15 μέρες για να τακτοποιήσει την υπόθεση και να εξοφλήσει τους δυο ποδοσφαιριστές. Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε ανακούφιση στα μέλη της Διοικούσας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook