“Ο Αποστολάκης είναι πολυσύνθετο ταλέντο – Αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για την ακαδημία του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ Θοδωρής Ελευθεριάδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 πλέκοντας το εγκώμιο του Γιάννη Αποστολάκη και παράλληλα αποκαλύπτοντας την πρωτοβουλία να δείξουν στα παιδιά των “Κ” το video με την αποθέωση του κόσμου προς εκείνον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για τον οργανισμό του ΟΦΗ και παράλληλα για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή του Γιάννη Αποστολάκη στην πρώτη ομάδα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή μάλιστα αποκάλυψε μια κίνηση που έγινε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όπως ο ίδιος είπε: “Θα σας πω ένα εσωτερικό θέμα που φτιάξαμε μόνοι μας. Μετά την παρουσία του Αποστολάκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που με την αλλαγή ακούστηκε όλο το χειροκρότημα του κόσμου. Αυτό το video χρησιμοποιήθηκε και στα τρία γκρουπ ώστε να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που πέτυχε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής στα 19 του χρόνια να μπει στο γήπεδο και να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Αυτήν την στιγμή την δείξαμε στα παιδιά που από μόνη της δείχνει πόσο πολύ θέλει ο κόσμος του ΟΦΗ να βλέπει παιδιά από την ακαδημία. Έχουμε βελτιώσει το scouting, έχουμε απλώσει δίχτυα σε όλη την Ελλάδα και μέσα από αυτήν την διαδικασία θέλουμε να βρούμε παιδιά για την πρώτη ομάδα. Κατά ένα ποσοστό 80% με 90% παιδιά από το Ηράκλειο και την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Πλέον τα παιδιά εκτός Κρήτης θεωρούν προορισμό τους και τον ΟΦΗ”

Μιλώντας για τον Γιάννη Αποστολάκη και την συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα υπογράμμισε ότι: “Ο Αποστολάκης είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλα τα παιδιά, όλα πάνε καλά για αυτόν. Ο Αποστολάκης είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα για την ακαδημία αλλά διαθέτει και όλα τα χαρακτηριστικά για να προχωρήσει, και τον χαρακτήρα για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί. Υπάρχει μια συνέχεια και συνέπεια με την πρώτη ομάδα ώστε να βλέπουν παιδιά από την Κ19 και ευχαριστώ τον Τραϊανό Δέλλα. Συνολικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακαδημία μας ενδιαφέρουν, είμαστε σε συνεχείς επαφές με τους γονείς για θέματα που αφορούν την διατροφή των παιδιών, τον χαρακτήρα τους, την συμπεριφορά τους, την ψυχοσύνθεση τους. Αν δεν εστιάσουμε σε αυτό που δεν έχουν τα παιδιά, νομίζω ότι δεν θα βγάλουμε παιδιά. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο δρόμος δεν είναι εύκολος και το ότι θα πάνε μια εβδομάδα στην πρώτη ομάδα δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και αυτά Αποστολάκης και αν θέλουν να γίνουν σαν και αυτόν και τον Θεοδοσουλάκη πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο. “Και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί παίζει ο Γιάννης Αποστολάκης. Γιατί ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ένα πολυσύνθετο ταλέντο που χαρακτηρίζεται από όλες τις πτυχές του: Τεχνική, τακτική, φυσική κατάσταση και νοοτροπία είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό μας ενδιαφέρει εμάς, να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται με αυτές τις πτυχές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook