Η Μεγάλη Τρίτη του ΟΦΗ – εξετάζεται ο φάκελος από την ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ερχόμενη Τρίτη θα εξεταστεί από την Πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ο φάκελος του ΟΦΗ που θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Αθήνα ώστε να έχει μια, πρώτη, ενημέρωση από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Η μεγάλη ώρα για τον ΟΦΗ έφτασε και η καρδιά όλων των φιλάθλων του θα χτυπήσει το μεσημέρι της επόμενης Τρίτης (12.00) οπότε και θα εξεταστεί ο φάκελος του συλλόγου από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Στη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ θεωρούν ότι ο φάκελος που έχει κατατεθεί είναι αρκετά καλός, καλύτερος από πέρυσι – μιας και το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγινε αρκετά καλή προεργασία από την προηγούμενη Διοικούσα που ήταν εκείνη που τον κατέθεσε κιόλας.

Πέραν των τριών “αγκαθιών (οι δύο Λόπεζ και ο Ξενοδόχοφ), ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα άλλο στα υπόλοιπα ζητήματα και όλοι εύχονται ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να περάσει ξανά τα ίδια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αδειοδότηση θα ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής – όπως σας ενημέρωσε το πρωί το Gentikoule – όπου τα γραφεία της ΕΠΟ θα επισκεφτεί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ με δικηγόρους, λογιστές και μέλη της Διοικούσας προκειμένου να έχουν μια πρώτη ενημέρωση από τον διευθυντή αδειοδότησης Γιώργο Δημήτριου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Αύριο θα μεταβούν στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Σήφης Κορωνάκης, με το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάνθο Πουλινάκη και τον υπεύθυνο λογιστηρίου κ. Κώστα Ψωμά και θα έχουν συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με το κ. Δημητρίου που είναι πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης.

Μετά από σχετικό έγγραφο που έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ στις 22/5/12 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ εκδικάζεται σε πρώτο βαθμό η υπόθεση αδειοδότησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook