Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στην ΕΠΟ / «Αντιμετωπίσιμες οι παραλείψεις του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule βρίσκεται στην ΕΠΟ και σας μεταφέρει LIVE και λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν από τα γραφεία της Ομοσπονδίας όπου οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα έχουν μια πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή αδειοδότησης Γιώργο Δημητρίου.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση βγαίνοντας από την συνάντηση με τον Γιώργο Δημητρίου ωστόσο το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι… παραλείψεις είναι αντιμετωπίσιμες. Παράλληλα, ΕΠΟ και ΟΦΗ συμφώνησαν και τόνισαν ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο και αφορά την πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιώργος Δημητρίου έκανε τις σχετικές εισηγήσεις προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ προκειμένου να καλύψουν τα “ανοικτά μέτωπα” μέχρι την Τρίτη που θα εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας. Ο διευθυντής αδειοδότησεων της ΕΠΟ ήταν πλήρως ενημερωμένος για τον φάκελο του ΟΦΗ και γνώριζε τι παραλείψεις και κενά υπάρχουν. Παράλληλα τους ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία εν όψει της εξέτασης του φακέλου την προσεχή Τρίτη.

Με την στάση του δεν άφησε να εννοηθεί αν ο ΟΦΗ θα περάσει τον “σκόπελο” της αδειοδότησης ή όχι όμως είναι δεδομένο πως στην Κρητική ομάδα δεν τα “έβαψαν μαύρα” μετά την σημερινή συνάντηση.

Λεπτομέρειες δεν ειπώθηκαν μιας και στον ΟΦΗ θέλουν να κρατήσουν “κλειστά χαρτιά” για τον φάκελο του συλλόγου και το μόνο που έλεγαν μεταξύ τους είναι “υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αντιμετωπίσιμες και μπορούν να διευθετηθούν ώστε η ομάδα να πάρει αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο”.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook