“Ο Λάρσον είχε αποφασίσει να φύγει από τον ΟΦΗ, ήθελε μια νέα πρόκληση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Έρικ Λάρσον θα φοράει την φανέλα της Λίλεστρομ και στην πατρίδα του γίνεται συζήτηση για το ότι δεν κινήθηκαν για την απόκτηση του, ομάδες της Σουηδίας.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του δημοσιογράφου Casper Nordqvist που τονίζει πως η Χάμαρμπι κακώς δεν κινήθηκε για την απόκτηση του με αποτέλεσμα ο Έρικ Λάρσον να πάρει μεταγραφή για τη Νορβηγία και την Λίλεστρομ.

Μάλιστα η δική του αναφορά έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς πρόκειται για τον δημοσιογράφο που είχε πάρει συνέντευξη από τον πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ πριν από μερικές εβδομάδες.

Στο άρθρο του ο Nordqvist αποκαλύπτει πως ούτε ο ίδιος ο Λάρσον ήθελε να συνεχίσει στον ΟΦΗ λέγοντας μεταξύ των άλλων πως “δεν με εκπλήσσει που ο Έρικ Λάρσον φεύγει από τον ΟΦΗ. Όταν του πήρα συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες, φαινόταν ότι ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει εκεί όταν λήξει το συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι. Μια νέα πρόκληση φάνηκε να προσελκύει περισσότερα από τον ήλιο και τη ζέστη του ελληνικού νησιού”.

Μάλιστα στο άρθρο του, ο Σουηδός δημοσιογράφος αναφέρει για την απόφαση του Έρικ Λάρσον να πάει στη ΝΟρβηγία ότι “αφού έχει γίνει ήδη πατέρας, μπορεί να ζήσει μια ωραία ζωή στο Όσλο με ένα καλό συμβόλαιο. Επίσης ο προπονητής της Λίλεστρομ, Αντρέας Γκέοργκσον ήταν στην Μάλμε ωςαθλητικός διευθυντής. Ο 32χρονος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για την επιλογή του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook