Ετοιμάζει αλλαγές στην 11αδα ο Δέλλας ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους διεθνείς πλέον να έχουν επιστρέψει 100%, ο τεχνικός του ΟΦΗ ετοιμάζει αλλαγές στην βασική ενδεκάδα σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Αλλαγές αναμένονται στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ από τον Τραϊανό Δέλλα ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός έχοντας πλέον περισσότερες επιλογές, υπό την έννοια πως οι διεθνείς έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς από την προηγούμενη εβδομάδα, πρόκεται ν’ ανακατέψει την τράπουλα για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης. Το αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο για τον ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο προκειμένου ν’ αποφύγει τυχόν κακοτοπιές ενόψει της συνέχειας των play outs.

Παρότι ο Τράι δεν συνηθίζει να φανερώνει τις σκέψεις του για τα πλάνα που έχει στο μυαλό του, πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα όπως η επιστροφή του Μάρκο ΜΠάκιτς στην ενδεκάδα ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Τοράρινσον, αντί του αναιμικού (στο προηγούμενο ματς) Λερόι Αμπάντα.

Από εκεί και πέρα σίγουροι θεωρούνται οι Ισέκα, Μπάκου, Βούρος και Λαμπρόπουλος, Τοράλ που θα βρίσκονται στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook