ΟΦΗ: «Έχουμε αγώνα αύριο και θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ καλεί τον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Έχουμε αγώνα αύριο και θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4, 20:00, “Θ. Βαρδινογιάννης”)

Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.oficretefc.com) στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster.

Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Παρασκευή 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00 – 20:00).

Σήμερα, Παρασκευή (5/4), από το COSMOS X OFI Crete FC Store, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9), από τις 10:00 ως τις 14:30 και από τις 18:00 ως τις 21:00.

Αύριο, Σάββατο (6/4), εισιτήρια θα εκδίδονται τόσο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά όσο και από το εκδοτήριο στο parking επί της οδού Καντάνου από τις 11:00 ως τις 19:30.

‼️ Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση του «Θ. Βαρδινογιάννης», είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους (απλό ή διαρκείας), να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης) προκειμένου να επιδειχθεί σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook