Πρώτα η αδειοδότηση και μετά ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην υπόθεση της αδειοδότησης είναι το μυαλό όλων στον ΟΦΗ που θα περιμένουν την τελική απόφαση ώστε να προχωρήσουν στην συνέχεια στις συζητήσεις με το Νίκο Αναστόπουλο ενώ την ίδια πρόθεση έχει και ο 54χρονος τεχνικός.

Άλλωστε, το αποτέλεσμα της αδειοδότησης είναι εκείνο που θα κρίνει και τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εφόσον η υπόθεση κυλήσει ομαλά, τότε δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό – πέραν βέβαια του “κοψίματος” που θα πέσει στο μπάτζετ – ενώ σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα πρέπει να αναζητούμε τον αντικαταστάτη του “Αναστό”.

Πάντως, στις τάξεις του ΟΦΗ το μοναδικό πράγμα που σκέφτονται είναι πως θα ξεπεραστεί ο “σκόπελος” της αδειοδότησης και για αυτόν τον λόγο δεν γίνεται τίποτα σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση που αφορά τον σύλλογο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα οπότε και την Τρίτη θα εξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ από την επιτροπή αδειοδότησης. Εφόσον πάνε όλα καλά, τότε η Διοικούσα θα πιάσει δουλειά αμέσως ξεκινώντας τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Διαφορετικά, αυτό θα πάρει αναβολή για ένα 10ημερο ακόμα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook