“Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν που είδαν τον ΟΦΗ και τα ινδάλματα τους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι μαθητές του Ειδικού ΕΠΑΛ Γυμνασίου – Λυκείου Ηρακλείου παρακολούθησαν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ και ο καθηγητής του σχολείου Αντώνης Σκεπεταράκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για την εμπειρία των παιδιών.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες σχολικές μονάδες της Κρήτης όπου το Ειδικό ΕΠΑΛ Γυμνάσιο Λύκειο Ηρακλείου παρέχει την εκπαίδευση στους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, το σχολείο ζήτησε από την ΠΑΕ να τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα του ΟΦΗ, μιας και όπως είπε ο καθηγητής της σχολικής μονάδας Αντώνης Σκεπεταράκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή αρκετοί μαθητές είναι και φίλαθλοι της ομάδας.

Ο Αντώνης Σκεπεταράκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 104,2 αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησαν οι μαθητές του σχολείου καθώς βρέθηκαν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως: “Πέρασαν πολύ ωραία, ενθουσιάστηκαν που είδαν από κοντά ένα παιχνίδι της Superleague 1. Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος πως οι καθηγητές προσπαθούν ν’ αναπτύξουν τις ικανότητες των παιδιών και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, έγινε η επίσκεψη στο “Γεντί Κουλέ” και πραγματικά ήταν χαρούμενοι και ενθουσιάστηκαν”.

Παράλληλα έγινε γνωστή και η επόμενη δράση του σχολείου που πρόκειται για το Πασχαλινό Παζάρι που διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα: “Μια δράση που κάνουμε είναι ένα Πασχαλινό πάζαρι που διοργανώνει το σχολείο μας στον αίθριο χώρο της Λότζια την Πέμπτη 18 Απριλίου και την Παρασκευή 19 Απριλίου, από τις 9.00 το πρωί έως και τις 20.00 το βράδυ. Θα εκθέσουν τις δημιουργίες των μαθητών και σας καλούμε όλο τον κόσμο να περάσετε μια βόλτα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Σκεπεταράκης στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8”:

Για το πως βρέθηκαν τα παιδιά στο γήπεδο: “Υπήρξε μια πρόσκληση από το σχολείο μας προς την ΠΑΕ προκειμένου οι μαθητές να βρεθούν στο “Γεντί Κουλέ”. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ήταν θετική, όπως κάνει πάντα σε τέτοιου είδους δράσεις και έτσι τα παιδιά βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο”.

Για τα συναισθήματα τους και τι είπαν την επόμενη μέρα: “Επειδή έχουμε αρκετό φίλαθλο κόσμο στο σχολείο μας, οι μαθητές ενθουσιάστηκαν που είδαν από κοντά τα ινδάλματα τους και την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού. Βέβαια συζητήθηκε, τα παιδιά έλεγαν ότι πέρασαν καταπληκτικά και θα ήθελαν να βρεθούν ξανά στο γήπεδο όπως και επίσης θα ήθελαν πολύ να συναντήσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του ΟΦΗ”.

Για το έργο των καθηγητών: “Οι συνάδελφοι αναλαμβάνουν ένα έργο ευθύνης κάτω από δύσκολες συνθήκες και καθημερινά δίνουν και την ψυχή τους ώστε ν’ αναπτύξουν τις ικανότητες των μαθητών”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook