Ο ΟΦΗ για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στις Σέρρες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα διεξαχθεί με μόλις μια θύρα ανοικτή, αυτή στην οποία βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού.

Ο ΟΦΗ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, έπειτα από αυτήν του Υφυπουργού Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών στο γήπεδο των Σερρών, με την οποία ζητάει από τον κόσμο να σεβαστεί την απόφαση προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα. Μάλιστα από την στιγμή που το γήπεδο θα είναι κλειστό, με εξαίρεση μια θύρα στην οποία φιλοξενούνται οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να καθίσουν κάπου αλλού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι με βάση την απόφαση της ΓΓΑ, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό (Σάββατο 13/4, 15:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση, να προστατεύσουν την ομάδα μας και να μην προσεγγίσουν το γήπεδο του Πανσερραϊκού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook