Προσπάθεια για να κλείσουν τα “ανοιχτά” μέτωπα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ “φορτσάρουν” για το θέμα της αδειοδότησης και προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν απομείνει εν όψει της Τρίτης, όπου ο φάκελος του ΟΦΗ θα εξεταστεί από την Πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Στον ΟΦΗ υπάρχουν δυσκολίες, οι οποίες είναι αντιμετωπίσιμες και στην Δ.Ε. κάνουν ότι μπορούν ώστε την Τρίτη που θα παρουσιαστούν ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης, ο φάκελος που θα παραδοθεί να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα κενά.

Οι άνθρωποι της ομάδας μετα την συνάντηση της Πέμπτης με τον κ. Δημητρίου κάνουν ένα αγώνα δρόμου για να καλύψουν τις «τρύπες» που υπάρχουν και ήδη αυτές τις μέρες έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις με δικηγόρους ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν καταθέσει προσφυγές.

Ο ΟΦΗ θέλει να έρθει σε μια συμφωνία με τους παίκτες αυτούς και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών αλλά και η ομάδα να είναι τακτοποιημένη, όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης.

Παράλληλα στην Δ.Ε. γίνεται μια προσπάθεια ώστε να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ ώστε να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις με τους  Κασμερίδη και Σταυρακάκη. Τέλος γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί μία λύση με τους Ισπανούς Λόπεζ, αλλά και τον Ξενοδόχοφ, ώστε να κλείσουν και αυτά τα “ανοιχτά μέτωπα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook