Μαρινάκης: «Τιμή μου τα 100 παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ – Πάντα θα δίνω το 100%»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Νίκος Μαρινάκης συμπλήρωσε 100 παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ και μιλώντας στην κάμερα της Nova έδειξε περήφανος για το επίτευγμά του

Ο Νίκος Μαρινάκης μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι έφτασε 100 παιχνίδια με την φανέλα του Ομίλου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον Κρητικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πιστό στρατιώτη του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Όσα είπε ο παίκτης του ΟΦΗ:

Για το γεγονός ότι συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΟΦΗ:

“Δεν το ήξερα, με ενημέρωσαν λίγο πριν το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που συμπληρώνω 100 παιχνίδια με αυτή τη φανέλα, νιώθω ιδιαίτερη τιμή και θα προσπαθήσω πάντα να δίνω το 100% όταν τη φοράω”.

Για την φετινή σεζόν του ΟΦΗ:

“Δημιουργήσαμε πολλές προσδοκίες στην αρχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, είχαμε αποτελέσματα. Δώσαμε πίστη στον κόσμο, ο οποίος την έχει στην ομάδα για να κερδίζει. Αργότερα δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την απόδοση. Και ένα αρνητικό αποτέλεσμα ερχόταν μετά το άλλο, μας πήρε από κάτω ψυχολογικά.

Αλλά τώρα είμαστε σαφώς βελτιωμένοι, με ψυχολογία και κοιτάζουμε να κλείσουμε τη σεζόν με ωραίο ποδόσφαιρο και όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Σήμερα όπως σε όλα τα παιχνίδια πηγαίναμε για τη νίκη. Ούτε για το Χ, ούτε κάποιο αμυντικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε τον έναν βαθμό. Πάντα πάμε για τη νίκη και έτσι θα συνεχίζουμε μέχρι το τέλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook