Έχει μία ακόμα τελευταία ευκαιρία για να πετύχει φέτος ένα διπλό

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ δεν έχασε. αλλά δεν κέρδισε κιόλας στις Σέρρες στο ματς με τον Πανσερραϊκό (2-2) και θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να πετύχει εκτός έδρας νίκη φέτος στο πρωτάθλημα στον τελευταίο του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα (στην “καταραμένη” γι΄αυτόν Τρίπολη) στις 27 Απριλίου.

Παραμένει αήττητος στα πλέϊ άουτ ο ΟΦΗ, καθώς στις Σέρρες  (2-2) πήρε τον πέμπτο του βαθμό στα πλεϊ άουτ έχοντας απολογισμό μία νίκη και τρεις ισοπαλίες και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση του μίνι πρωταθλήματος (απέχει όμως μόλις 3 βαθμούς από τους Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης που προπορεύονται, αλλά και έξι από την προτελευταία Κηφισιά).

Μάλιστα στον αγώνα αυτό εκτός του οτι δέχθηκε και τα πρώτα του γκολ στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος, διατήρησε το αρνητικό σερί και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη φέτος (στο πρωτάθλημα), ενώ δεν έχει κερδίσει και δύο συνεχόμενα ματς!

Η κρητική ομάδα θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να κερδίσει μακριά από το Ηράκλειο στον τελευταίο του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα (στην “καταραμένη” γι΄αυτόν Τρίπολη) στις 27 Απριλίου,

Εντωμεταξύ, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό σήμερα, Κυριακή (14/4) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο, Δευτέρα (15/4).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook