Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά έχει πέντε παιδιά από τα τμήματα υποδομής και ο αριθμός θ’ αυξηθεί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Αδαμάκης γίνεται ο τελευταίος, χρονικά, παίκτης του ΟΦΗ που χρίζεται διεθνής με την ομάδα για πρώτη φορά, έπειτα από αρκετά χρόνια να έχει πέντε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του club.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ του ΟΦΗ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα βρεθεί σε αποστολή εθνικής ομάδας καθώς έχει κληθεί στην Κ18 για το φιλικό με την Ουγγαρία και είναι ο τελευταίος – χρονικά αφού προηγήθηκαν – την φετινή σεζόν – οι Σημαντηράκης, Αποστολάκης.

Πλέον, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης είναι παίκτες του βασικού rotation του ΟΦΗ και εν δυνάμει βασικοί ενώ για πρώτη φορά – παρότι έχει περάσει στα ψιλά – η ομάδα έχει στο ρόστερ της πέντε παιδιά που προέρχονται όλα από τα τμήματα υποδομής: Καλαφάτης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης.

Πρόκειται για έναν αριθμό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, είναι δεδομένο πως χρειάζεται χρόνο για να ενσωαμτωθούν στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής και προφανώς επειδή δεν… είναι όλοι “Κουλιεράκηδες” και “Κωνσταντέλιες”, βασικό στοιχείο αποτελεί η πλήρης ενσωμάτωση τους στις απαιτήσεις του εκάστοτε προπονητή.

Ο αριθμός αυτός πρόκειται ν’ αυξηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι αφού ήδη έχουν γίνει οι σχετικές εισηγήσεις από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ και θεωρείται σίγουρο πως τον Ιούνιο, θα περάσουν το κατώφλι της πρώτης ομάδας και άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κ19. Ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα οι Ζαχαριουδάκης, Χνάρης, Πιστικός, Φαϊτάκης – δείγμα του ότι στον ΟΦΗ υπολογίζουν πολύ τις φουρνιές ποδοσφαιριστών που έρχονται από πίσω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook