Ανακοίνωση της Μπριζ προς τους οπαδούς της: «Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη Θεσσαλονίκη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Περίπου 1000 οπαδοί της Μπριζ αναμένεται να έρθουν στην Τούμπα για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference League με τον ΠAΟΚ. Με ανακοίνωσή της η βελγική ομάδα καλεί τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω των όσων έγιναν στο πρώτο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της Μπριζ:

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ομάδα προκειμένου να προκριθεί σε έναν ιστορικό ημιτελικό. Ο σύλλογος προτρέπει τους φιλάθλους του να είναι προσεκτικοί.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, καλούμε τους οπαδούς μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Σας συμβουλεύουμε να μην φοράτε χρώματα του συλλόγου έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των δικών μας ανθρώπων στο χώρο και των τοπικών αρχών. Αύριο οι εκπρόσωποι της Μπριζ έχουν άλλη μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την τελευταία κατάσταση των πραγμάτων και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook