Εβδομάδα – φωτιά για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα ξεκινάει από την Δευτέρα για τον ΟΦΗ καθώς πέρα από το κομμάτι της αδειοδότησης, τα μέλη της Διοικούσας θα ξεκινήσουν και τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που περιλαμβάνει τις συζητήσεις με τον Αναστόπουλο και τους παίκτες.

Το πρώτο επεισόδιο της αδειοδότησης θα παιχτεί το πρωί της Τρίτης όπου θα εξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και από την απόφαση της θα φανεί και το πόσο γρήγορα θα ξεκινήσει το “χτίσιμο” της επόμενης σαιζόν.

Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την τελική απόφαση της Ομοσπονδίας καθώς δεν θέλουν να χαθεί καθόλου χρόνος και σύμφωνα με πληροφορίες αλλάζει το… πλάνο για το οποίο γράφαμε την Παρασκευή. Ότι δηλαδή πρώτα θα έβγαινε η απόφαση και στην συνέχεια θα κρινόταν και η παραμονή Αναστόπουλου. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, σκοπός είναι να κλείσει αυτήν την εβδομάδα το θέμα του προπονητή ώστε να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Ούτως ή άλλως, το μπάτζετ θα είναι πολύ πιο μειωμένο σε σχέση με την επόμενη αγωνιστική περίοδο οπότε στον ΟΦΗ γνωρίζουν που, περίπου, θα κινηθούν μεταγραφικά. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον Αναστόπουλο και αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να ακολουθήσει ακόμα μια ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη χρονιά.

Σκοπός της Διοικούσας είναι να πέσει το βάρος στις υποδομές και παράλληλα να έρθουν στην ομάδα νεαροί και υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές ώστε με την παρουσία και την παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν την διαφορά (π.χ. Σίσιτς, Παπουλής) να χτιστεί ο ΟΦΗ της επόμενης περιόδου. Όμως, πάνω από όλα στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν μια σφιχτή οικονομική πολιτική που θα έχει ως μοναδικό στόχο την μείωση του ελλείμματος…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook