Βογιατζάκης για το νέο μέτρο διάθεσης των εισιτηρίων: “Είναι απλή διαδικασία” – Αυτά είναι τα βήματα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για την διαδικασία ταυτοποίησης των εισιτήριων μέσω του Gov, εξηγώντας πόσο απλή είναι αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο να εξοικειωθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο, τίθεται σε ισχύ το νέο μέτρο που αφορά την διάθεση των εισιτηρίων, ψηφιακά μέσω του wallet του Gov. Ο Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτήν την διαδικασία ώστε ο κόσμος του ΟΦΗ να έχει πλήρη ενημέρωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Βογιατζάκης στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8”

Για την ταυτοποίηση μέσω gov.gr:

“Αρχικά θέλω να θυμίσω ότι δεν γίνεται μόνο σε εμάς, γίνεται σε όλα τα γήπεδα που παίζονται αγώνες Super League 1, αλλά θα ισχύσει και στους αγώνες Κυπέλλου. Δεν πρέπει να τρομάζει ο κόσμος, δεν είναι κάτι δύσκολο. Και ειδικά την φετινή σεζόν θα υπάρχουν δύο τρόποι να μπαίνει κανείς στα γήπεδα. Αυτός που ξέραμε έως τώρα, αλλά και η ταυτοποίηση μέσω του gov.gr. Ο ΟΦΗ θέλει να βάλει τους φιλάθλους του στην διαδικασία να τακτοποιούν το εισιτήριό τους μέσω του gov.gr γιατί του χρόνου θα γίνεται μόνο έτσι η είσοδος στο γήπεδο. Γι’αυτό τον λόγο η ομάδα μας δίνει και 15% έκπτωση στους φιλάθλους που θα ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους μέσω του gov.gr για τον αγώνα με τον Βόλο. Μπορούν να βρεθούν στην μπουτίκ της ομάδας και να αποκτήσουν μία φανέλα με έκπτωση, μόνο με την επίδειξη του εισιτήριου τους στο gov.gr.

Η διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου είναι ακριβώς η ίδια, δεν αλλάζει. Είτε αγοράζεις το εισιτήριο ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά, είτε από φυσικό σημείο πώλησης. Κάθε εισιτήριο έχει πάνω του έναν κωδικό. Κατεβάζουμε την εφαρμογή gov.gr Wallet στο κινητό μας. Εκεί υπάρχει μία ενότητα, κάτω χαμηλά που λέγεται «εισιτήρια». Πατάμε εκεί, πατάμε το «+» και βάζουμε τον αριθμό του εισιτηρίου μας. Είτε έχουμε το απλό, είτε έχουμε διαρκείας. Και τα εισιτήρια διαρκείας έχουν πάνω τους έναν κωδικό. Βάζουμε τον κωδικό στην εφαρμογή και αμέσως, στο gov.gr υπάρχει το εισιτήριό μας.

Όσοι έχουν διαρκείας, το κάνουν μία φορά για παράδειγμα στην αρχή της επόμενης σεζόν και τελειώνει η ιστορία. Όσοι δεν έχουν το gov.gr wallet, πρέπει πρώτα να εγγραφούν στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας και μετά να κατεβάσουν την συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό τους, και όσοι έχουν iPhone και όσοι έχουν Android. Μπαίνουν στο emep.gov.gr, εκεί καταχωρούν τα στοιχεία τους, και από εκεί μπορούν να έχουν στη συνέχεια στο κινητό τους το εισιτήριο. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, δεν είναι κάτι δύσκολο. Πραγματικά αξίζει να το τολμήσουν όσοι έχουν ήδη την εφαρμογή στο κινητό τους, για να δουν την διαδικασία.

Φέτος υπάρχει το υβριδικό σύστημα, κάποιος μπορεί να μπει στο γήπεδο και με το εισιτήριο και την ταυτότητά του, είτε με το gov.gr wallet. Και χωρίς το gov.gr wallet θα μπορεί ο κόσμος να μπει το Σάββατο στο γήπεδο, απλά θα πρέπει να έχει την ταυτότητά του. Είναι καλό να το κάνουμε όλοι όσοι πάμε στο γήπεδο, γιατί ουσιαστικά είναι ο προάγγελος της επόμενης σεζόν όπου θα είναι ο μοναδικός τρόπος που εισόδου στο γήπεδο. Υπάρχει ένα site, το tickets.gov.gr, όπου υπάρχουν αναλυτικά όλες οι ερωτήσεις – απαντήσεις που ενδεχομένως σκεφτόμαστε. Αναφορικά με τα ανήλικα παιδιά τώρα.

Εάν κάποιο παιδί είναι άνω των 15 ετών μπορεί να έχει κωδικούς taxisnet. Όσοι είναι πάνω από 15 ετών μπορούν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τους ενήλικες. Όσοι έχουν μαζί τους παιδιά κάτω των 15 ετών, όποιος έχει την επιμέλεια του νεαρού παιδιού, ταυτοποιεί το εισιτήριο και το αποθηκεύει στην εφαρμογή. Σε περίπτωση που ο ανήλικος συνοδεύεται από έναν άλλο ενήλικα, και όχι για παράδειγμα τον πατέρα του, αυτός που δηλώνει το ΑΦΜ του ενηλίκου που θα συνοδεύσει το παιδί, το αποθηκεύει αμέσως και στο gov.gr wallet. Ο ενήλικας που κάνει την διαδικασία για τον εαυτό του δηλαδή, το κάνει και για το παιδί. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα περάσει το εισιτήριο στο wallet, έτσι θα γίνει και για το παιδί.

Είναι πραγματικά μία απλή διαδικασία. Είναι καλό όλοι να κάνουμε την καινούρια διαδικασία. Μπαίνουμε σε μία νέα εποχή και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες της Super League 1″.

Για το εάν είναι υποχρεωτικό να έχει κανείς smartphone για να μπει στο γήπεδο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο:

“Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι μέχρι τα 67 για να μπει κάποιος στο γήπεδο θα πρέπει να το κάνει με αυτό τον τρόπο. Δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος. Αυτό γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αλλά και ότι του χρόνου θα είναι ο μοναδικός τρόπος. Τώρα εάν αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει στο μέλλον, αυτό είναι κάτι που δεν τον γνωρίζουμε”.

Για τους ξένους που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο:

“Μπορείς να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή και ως επισκέπτης. Επιλέγεις να μπεις στην εφαρμογή ως επισκέπτης. Εκεί βάζεις τον αριθμό του διαβατηρίου και ταυτοποιείς με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριό σου και μπαίνεις στο γήπεδο”.

Το κάλεσμα του Μανώλη Βογιατζάκη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο:

“Περιμένουμε το Σάββατο τον κόσμο στο γήπεδο να βοηθήσει την ομάδα μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τον Τραϊανό Δέλλα για να πάρει μία ακόμα εντός έδρας νίκη. Είναι σημαντικό για όλους να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είδαμε και στο βόλεϊ πόσο σημαντικό ήταν για τους παίκτες που ήταν γεμάτο το κλειστό στο ΒΑΚ, πόσο τους βοήθησαν να πάρουν την άνοδο που άξιζαν στο 100%”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook