Ξεκαθαρίζει του Αναστόπουλου μέσα στην εβδομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγάλη και σημαντική εβδομάδα ξεκινάει για τον ΟΦΗ καθώς μια σειρά από σημαντικά ζητήματα θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν εν όψει της επόμενης περιόδου.

Πέρα από το κομμάτι της αδειοδότησης, όπου ήδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ τρέχουν σαν τρελοί ώστε να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα, πολλά θα κριθούν και σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς αυτές τις ημέρες αναμένεται να κριθεί και η παραμονή του Νίκου Αναστόπουλου.

Ήδη, έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στον 54χρονο τεχνικό και τα μέλη της Διοικούσας ωστόσο οριστικά η παραμονή του θα ξεκαθαρίσει αυτήν την εβδομάδα. Η παραμονή του «Αναστό» στον πάγκο του ΟΦΗ θα καθοριστεί μέσα από τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε η ομάδα να μην χάσει την αγωνιστική της ταυτότητα αν και θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για μεγάλο «κόψιμο» του μπάτζετ προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα που υπάρχει και είναι τεράστιο.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν επιθυμούν να χαθεί καθόλου χρόνος και δεν αποκλείεται μέχρι (και) την Παρασκευή να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Αναστόπουλου. Άλλωστε, δεν μπορεί να χαθεί καθόλου χρόνος αφού χρειάζεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σαιζόν – αν και αυτός θα κριθεί από το τελικό πόρισμα της αδειοδότησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook