Έσπασε τα κοντέρ ο Μπρεσσάν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τον Χιμένεθ που είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, η ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση της Πέμπτης ακούει στο όνομα του Ματίας Μπρεσσάν.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έσπασε κάθε ρεκόρ και παρά τον σοβαρό του τραυματισμό στο παιχνίδι με την Κηφισιά, σήμερα συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση για πρώτη φορά από τότε.

Όσον αφορά τον Χεσούς Χιμένεθ, όπως έγραψε χθες το Gentikoule, o Ισπανός είναι πανέτοιμος πλέον και μένει να φανεί αν ο Τραϊανός Δέλλας θα τον πάρει στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο ή θα επιλέξει να τον προφυλάξει για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τους Matheus Bressan και Jesus Jimenez να προπονούνται κανονικά, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους, η ομάδα μας συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (20/4, 18:30).

Το σημερινό (18/4) πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Ηλίας Σημαντηράκης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (19/4), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook