Με show και γκολάρες Τοράλ “καθάρισε” και τον Βόλο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον Ισπανό μαέστρο να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ ο ΟΦΗ δίχως να φορτσάρει κέρδισε και τον Βόλο με 2-1 και έφτασε στην έβδομη θέση.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε στην ενδεκάδα τους 10 από τους 11 του αγώνα των Σερρών με μοναδική αλλαγή τον Μεγιάδο αντί του Γαγιέγος: Ο Χριστογεώργος ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Μαρινάκης, Λουκάο, Βούρος και Τοράρινσον, Μπάκιτς και Μεγιάδο τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Τοράλ σε ελεύθερο ρόλο και τους Ισέκα, Μπάκου, Ριέρα στην επίθεση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά ωστόσο με την τακτική που ακολουθούσε ο Βόλος, δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν εμφανείς προθέσεις να περιμένουν τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο και να επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μέσα από αντεπιθέσεις. Ωστόσο, με σωστή ανασταλτική λειτουργία, ο ΟΦΗ δεν επέτρεψε να γίνουν επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι στο τρανζίσιον ωστόσο και εκείνος δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Κόβατς. Παρότι ήταν καλύτερος, δεν έβγαζε φάσεις και σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, αρκούσε η ποιότητα του Τοράλ για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Βόλου όταν με γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Το γκολ του Ισπανού ανέβασε την πίεση και την ένταση του ΟΦΗ που έψανε το δεύτερο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπακού και τον Ισέκα να γίνονται απειλητικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τον Βόλο να περιμένει στο μισό γήπεδο και να ψάχνει την δική του ευκαιρία και τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 49ο λεπτό ο Τζον Τοράλ με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κόβατς για το 2-0 γνωρίζοντας την αποθέωση για την καταπληκτική εμφάνιση και τα δύο γκολ που οδηγούσε τον ΟΦΗ στη νίκη.

Στην συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άναρχη εικόνα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ο μεν ΟΦΗ έψαχνε το τρίτο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι και ο δε Βόλος αφού δεν είχε να χάσει τίποτα έβγαινε στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές δίχως ωστόσο να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Χριστογεώργου. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 91′.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook