Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Βόλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: “Με πρωταγωνιστή και δις σκόρερ τον Γιον Τοράλ, ο ΟΦΗ «εκτέλεσε» (2-1) τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των play outs στη Super League με την κρητική ομάδα να εξασφαλίζει ουσιαστικά την σωτηρία”.

To10.gr: “Με δύο γκολ του Τοράλ ο βαθμολογικά αδιάφορος ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Βόλου ο οποίος δεν κατάφερε να ξεμπερδέψει με την παραμονή του”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ συνέχισε την αήττητη του πορεία στα playouts, με τους Κρητικούς να επικρατούν 2-1 του Βόλου για την 5η αγωνιστική. Πρωταγωνιστής ο Τοράλ με δύο γκολ στο 28′ και στο 49′, μείσαν οι Θεσσαλοί με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 90+1′”.

Gazzeta.gr: “Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τοράλ που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο «Γεντί Κουλέ», με τους Θεσσαλούς πλέον να έχουν μπλέξει για τα καλά όσο αφορά την υπόθεση παραμονή! Με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου μείωσαν στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι”.

Sport-fm.gr: “Με τον Τοράλ να σκοράρει από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου εντός έδρας και ξεμπέρδεψε ουσιαστικά με την παραμονή στην κατηγορία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook