Μπαλογιάννης στο Pre Game On Field: “Λίγες ομάδες στην Ελλάδα έχουν την οργάνωση του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης μίλησε στο Pre Game on Field του αγώνα με τον Βόλο για την θητεία του στον ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο του τρόπου λειτουργίας της ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που από πέρυσι αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του Pre Game On Field έχοντας φορέσει τόσο τα “ασπρόμαυρα”, όσο και την φανέλα του Βόλου.

Κάτοικος Βουλγαρίας πλέον από πέρυσι όπου πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά στην Μπλόντβιβ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα τρία χρόνια που έζησε στο Ηράκλειο.

Νιώθω πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον ΟΦΗ, μου άρεσαν όλα. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον, μπορεί να βελτιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο τρόπος λειτουργίας της είναι τρομερός” είπε αρχικά και συνέχισε: “Στην αρχή αγωνίστηκα ως κεντρικός χαφ, μετά με την συμβολή του κ. Νιόπλια πήγα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ήταν μια πολύ καλή αλλαγή για μένα, με βοήθησε ποδοσφαιρικά και η εμπειρία μου από τον ΟΦΗ ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα καινούργιους φίλους, καινούργιες γνωριμίες που με έκαναν καλύτερο και ως άνθρωπο. Κρατάω την οργάνωση του ΟΦΗ που λίγα club την διαθέτουν στην Ελλάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook