Γιον Τοράλ: Πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα, πέντε στον Βόλο και 15 σε 76 παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

H Superleague 1 αναφέρεται στους αριθμούς του Ισπανού μέσου μετά τα δύο γκολ που πέτυχε το Σάββατο οδηγώντας τον ΟΦΗ στη νίκη επί του Βόλου.

Το αναλυτικό αφιέρωμα της Λίγκας στον Γιον Τοράλ

Ο Γιόν Τοράλ σημείωσε και τα δύο γκολ στη νίκη του ΟΦΗ με 2-1 απέναντι στο Βόλο και ο Ισπανός μέσος συνέχισε μια παράδοση που τον θέλει να σκοράρει διπλά γκολ για τέταρτη διαδοχική φορά. Αυτή τη σεζόν δεν είχε βρει δίχτυα πάλι για το πρωτάθλημα, αλλά είχε σκοράρει δύο φορές στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Κηφισιά 3-2 για το Κύπελλο Ελλάδος στις 6 Δεκεμβρίου 2023.

Η τελευταία φορά που σημείωσε γκολ στο πρωτάθλημα ήταν στην περσινή περίοδο, όπου ήταν υπεύθυνος για τα δύο τέρματα στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Λαμία 4-1 στις 8 Απριλίου 2023 παρότι είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή για 23 λεπτά.

Δύο γκολ είχε πετύχει και στην αναμέτρηση Ιωνικός – ΟΦΗ 0-2 στις 26 Φεβρουαρίου 2023 και αυτό ήταν το πρώτο από τα τέσσερα διαδοχικά του με διπλά γκολ.

Συνολικά έχει σκοράρει σε δέκα διαφορετικά παιχνίδια, με τα πέντε να έχει δύο γκολ και στα άλλα πέντε να σημειώνει ένα.

Άλλωστε ακόμη και την παρθενική φορά που σκόραρε με τα χρώματα του ΟΦΗ ήταν με δύο γκολ, στις 20 Νοεμβρίου 2021, όταν βρήκε δύο φορές δίχτυα στο Βόλος – ΟΦΗ 0-2.

Συνολικά έχει 76 συμμετοχές με τα χρώματα του ΟΦΗ σε όλες τις διοργανώσεις και 15 γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook